ΨΗΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

0

Μπορεί τις κοντές γυναίκες να τις χλευάζουν όπως ας πούμε “Οι κοντές νευριάζουν πιο εύκολα γιατί ανεβαίνει πιο γρήγορα το αίμα στο κεφάλι”, ή “το καλό με τις κοντές είναι όταν τους πέφτει το κινητό κάτω δεν παθαίνει τίποτα”, αλλά νέα μελέτη τους δίνει την πρώτη θέση στην επιτυχία ενός γάμου.

O κοντές γυναίκες που παντρεύονται ψηλούς άντρες έχουν πραγματικά πολύ ευτυχισμένους γάμους και συναρπαστική σεξουαλική ζωή! Φαίνεται ότι το ύψος σας και του συζύγου σας παίζουν σημαντικό ρόλο στον παράγοντα ευτυχία.

Από το Πανεπιστήμιο Konkuk στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, μια μελέτη σύμφωνα με την οποία το ύψος έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την ευτυχία, ειδικά όταν πρόκειται για παντρεμένα ζευγάρια. Η μελέτη έδειξε ότι ένας ψηλότερος σύζυγος σχετίζεται άμεσα με την ευτυχία της συζύγου. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά αυτά τελικά «ξεθωριάζουν» κατά τη διάρκεια του γάμου.

Αν και είναι γνωστό ότι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άντρες, καμία μελέτη δεν έχει διερευνήσει αν ένας ψηλότερος σύζυγος κάνει τη γυναίκα του πιο ευτυχισμένη. Μια μεγαλύτερη διαφορά ύψους σε ένα ζευγάρι σχετίζεται θετικά με την ευτυχία της συζύγου, όμως…

Επιπλέον, η σχέση μεταξύ ύψους και ευτυχίας εξασθενεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και εξαντλείται εντελώς ύστερα από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Πολλοί είναι οι επικριτές που υποστηρίζουν ότι το ύψος σε αυτό το θέμα δεν είναι παρά μόνο ένας αριθμός. Σίγουρα, η προσωπικότητα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να νιώσετε έλξη για τον άνθρωπο που θα επιλέξετε να παντρευτείτε!

Γιατί οι άντρες στατιστικά προτιμούν τις κοντές γυνάικες για μια μόνιμη σχέση

Νιώθουν πιο δυνατοί
Οι επιλογές που κάνουν στις σχέσεις τους καθορίζονται κατά έναν μεγάλο βαθμό από τις ψυχολογικές τους ανάγκες. Όταν λοιπόν είναι πιο ψηλός από την σύντροφο του, αισθάνεται αυτομάτως ως ο πιο ισχυρός της σχέσης. Αυτό που ψάχνουν συνήθως σε μια σχέση είναι ο συνδυασμός της αγάπης αλλά και της εξουσίας και το ύψος του συμβάλλει στο να νιώθει πιο ισχυρός.

Νιώθουν ότι πρέπει να προστατεύουν τις κοντές κοπέλες
Βλέποντας μια μικροκαμωμένη γυναίκα τους γεννάτε η ανάγκη να την προστατεύσουν, μιας και συνήθως στα μάτια τους είναι πιο χαριτωμένες και αξιαγάπητες. Στην ουσία το ύψος τους, τις κάνει να δείχνουν πιο ευάλωτες πράγμα που ελκύει πολύ το αντίθετο φύλο.

Νιώθουν κατώτεροι δίπλα σε μια ψηλή γυναίκα
Οι ψηλές γυναίκες είναι συνήθως πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους, ή έστω έτσι δείχνουν, ενώ ταυτόχρονα έχουν πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και αλαζονεία. Δεδομένου όμως ότι οι περισσότεροι άνδρες όπως όλες μας γνωρίζουμε είναι αρκετά εγωιστές και δεν μπορούν εύκολα να συμβιβαστούν, οι ψηλές γυναίκες μπορεί να τους κάνουν να αισθάνονται κατώτεροι σε πολλές στιγμές, πράγμα που σε κανέναν δεν αρέσει.

Το seχ είναι πιο ευχάριστο μαζί τους
Αυτό το έχουμε ακούσει πολλές φορές, μιας και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα με μια γυναίκα που δεν είναι πολύ ψηλή. Είναι βολικές, εύχρηστες και είναι πιο εύκολο να πειραματιστούν μαζί τους, σε διάφορες στάσεις.

Είναι περισσότερο θηλυκές
Αυτό είναι όντως ένα πραγματικό γεγονός, μιας και όσο πιο κοντή είναι μια γυναίκα τόσο περισσότερα οιστρογόνα έχει στο σώμα της, σε αντίθεση με τις ψηλές γυναίκες που έχουν περισσότερη τεστοστερόνη. Δεν λένε φυσικά ότι και οι ψηλές γυναίκες δεν έχουν θηλυκότητα, απλά δεν έχουν τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας που τραβάει πραγματικά τους άνδρες.

Εξάλλου, είναι γεγονός, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι οι άντρες όντως προτιμούν τις κοντές τα μεγαλύτερα sex symbols ήταν τάπες. 

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale