ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

0

Το λαμπερό πάρτυ του γάμου τέλειωσε. Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε και τώρα αρχίζει η πραγματική ζωή. Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, η σπίθα έχει χαθεί και το ζευγάρι έχει μπει σε μια ρουτίνα της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα;

Έχει χαθεί η σεξουαλική ένταση μεταξύ του ζευγαριού.
Πολλοί δε, είναι οι άντρες που παραπονιούνται για το γεγονός ότι η γυναίκα τους δεν έχει πια σεξουαλική διάθεση, καθώς το ερωτικό κομμάτι της σχέσης τους έχει εξαφανιστεί. Μπορεί να έχεις φτάσεις στο σημείο να αναρωτιέσαι «Γιατί η γυναίκα μου δεν θέλει σεξ;», «Ο γάμος μου περνάει κρίση», και » Τι πρέπει να κάνω για να ανάψει και πάλι η φλόγα;»

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παρά μόνο να καταλάβεις το γιατί?

Δεν την προσέχεις και δεν την εκτιμάς πλέον
Η γυναίκα σου έχει ανάγκη να επικοινωνήσει τα συναισθήματα, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της μαζί σου. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, οι γυναίκες είναι επικοινωνιακά πλάσματα και διεγείρονται μέσω της φαντασίας και των συναισθημάτων τους. Αν δεν έχει την προσοχή σου και την εκτίμησή σου, ακόμα και για τα πιο απλά, να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα μπορεί να στραφεί αλλού. Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους η γυναίκα μπορεί να μην έχει διάθεση για σέξ.

Δεν βγαίνετε πλέον ραντεβού οι δυο σας
Είναι πολύ σημαντικό να βρεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη γυναίκα σου και τη σχέση σου. Δοκίμασε να τη βγάλεις ένα ρομαντικό ραντεβού και να διασκεδάσετε. Άκου τις ιστορίες που έχει να σου πει και παίξε με τη φαντασία της. Αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ένταση που θα διεγείρει τη γυναίκα σου όπως παλιά. Δεν πρέπει να σας περνάει καθόλου από το μυαλό οτι περνάτε ήδη πολύ χρόνο μαζί οπότε δεν χρειάζεται να βγαίνετε κιόλας; Κι όμως, οι γυναίκες  θέλουν την έξοδο με τον άντρα τους, θέλουν το παιχνίδι, θέλουν να διασκεδάσουν ΜΑΖΙ με τον σύντροφό τους και κυρίως:

Οι γυναίκες θέλουν να τους φλερτάρει ο άντρας τους και εκτός σπιτιού!
Το φλερτ και το παιχνίδι σε ένα ωραίο μέρος θα δημιουργήσουν ερωτική διάθεση, διάθεση για σεξ.

Συμπεριφέρσου σαν πραγματικός άντρας
Ένας πραγματικός άντρας είναι ανεξάρτητος, φροντίζει τον εαυτό του και ταυτόχρονα φέρεται στη γυναίκα του σα να είναι μια πραγματική βασίλισσα. Κλείσε λοιπόν τον υπολογιστή, σταμάτα να γκρινιάζεις, περιποιήσου τον εαυτό σου και δώσε σημασία στη γυναίκα σου. Τόσο απλό! Αν όλη την ημέρα ασχολείσαι συνεχώς με άλλα πραγματα και παραπονιέσαι διαρκώς δεν δημιουργείς το κατάλληλο έδαφος για σεξουαλική επιθυμία.

Έχει χαθεί η διασκέδαση
Η ρουτίνα και η καθημερινότητα έχουν καταστρέψει κάθε πιθαμή διασκέδασης. Σταμάτα ό,τι κάνεις και οργάνωσε κάτι διαφορετικό για τα Σαββατοκύριακα. Μια εκδρομή, ένα ταξίδι ή μια καινούρια δραστηριότητα και για τους δυο σας. Η διασκέδαση είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση και αποτελεί must για την ερωτική διέγερση μιας γυναίκας. Αν κάθε μέρα την περνάτε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, πνιγμένοι στην ρουτίνα είναι πολύ πιθανό η γυναίκα σου να μην θέλει σεξ καθώς δεν έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος. Δυστηχώς η γυναίκα δεν σκέφτεται το σεξ σαν μια σωματική εμμονική απόλαυση αλλά προέκταση της καλή της ψυχολογίας.

Δεν έχει χρόνο για τον εαυτό της
Είναι πολύ πιθανό να μην έχει χρόνο ή και τη διάθεση να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της. Φρόντισε να την ξαλαφρώσεις λίγο από τις δουλειές της, έτσι ώστε να πάρει μια ανάσα να περιποιηθεί τον εαυτό της και να κάνει μια δραστηριότητα που τόσο αγαπάει. Άλλωστε, αυτό είναι που την κάνει να νιώθει γυναίκα. Σωστά?

Share.

About Author

Leave A Reply

 Cheap Jerseys Wholesale